Miksi kotisivut?


Kotisivut ovat tärkeä osa yrityksen markkinointia. Jokaisella yrityksellä tulisi olla sivut, joilta selviää yrityksen perustiedot kuten tuotteet, palvelut ja yhteystiedot.

 

Harvat etsivät enää yritystä tai palvelua puhelinluettelosta, koska vaivattomin tapa hankkia tietoa on internetin kautta. Jos joku tarvitsee vaikkapa polttopuita, hän etsii jollain internetin hakukoneella esim. googlella: "polttopuut hämeenlinna". Hakukoneet ovatkin tärkeä osa yrityksen markkinointia ja niihin ei pääse mukaan jos sivuja ei ole olemassa.

Sivut myös parantavat yrityksen uskottavuutta. Ihmiset etsivät tietoa yrityksestä internetistä ja jos sitä ei löydy, ei yritys vaikuta kovinkaan luotettavalta.

 

Lisäksi sivut ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa. Voit antaa asiakkaallesi käyntikortin, jossa on nettisivujesi osoite. Asiakas voi lukea lisää yrityksestäsi sekä tuotteistasi ja palveluistasi silloin, kun hänelle parhaiten sopii.

 

Meiltä saat näyttävät käyntikorttisivut yrityksellesi sekä laajemmat kokonaisuudet tuotteiden esittelyä ja myyntiä varten. Saat meiltä sivun ulkoasun, verkkotunnuksen, sähköpostit ja kotisivutilan. Sivut rakennetaan sisällönhallintajärjestelmän päälle, jolloin sisällön lisääminen ja sivujen päivittäminen käy helposti suoraan nettiselaimella.